Ada orang tu curi curi wish atas surat kiter lerr

Ada orang tu curi-curi wish atas surat kiter lerr. Nasib baik boleh kenal siapa tuan punya tulisan, sabau jer lah!
Ini sikit jer sumbangan akak untuk adik-adik sefakulti. Bukan lah hebat mana, tapi dengan pengalaman 13 tahun dalam servis Kerajaan, kerjaya di luar bidang degree, ada master yang jauh tak sama, dah pulak terjun dalam bidang bisnes, boleh laa setakat nak borak sharing cerita dengan adik-adik ni.
Nak cerita suka duka belajar degree dan dengan apa yang ada sekarang, Insya Allah. Dunia selepas belajar dengan cabaran dan expectations takkan sama masa belajar.
Banyak sangat nak share ni, ntah cukup ke tak masa yang ada nanti. Apapun, tetap boleh follow akak disini. Kita sharing ilmu faedah di wall muka buku ni sama-sama.
Lots of luv from CikNoor
01/04/2019
4 Komen:
Ariff Khalid
01-04-2019, 02:05:13
Tahniahh kak. I am proud of you sisturr. Idola saya yang kuat semangat. Ku doakan dari jauhh...
Noorihan Abd Halim
01-04-2019, 02:05:13
Alhamdulillah. Haishh tak jauh lahh. Sentiasa ada dekat kann
Nazlinah Idris
02-04-2019, 04:39:05
Wah tahniah Cik Noor. Nak hug pelisss ??
Nurul Wahyu Razman
02-04-2019, 04:39:05
Nak gak tak de jemput pung hihi

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *