Bukan senang nak buat website Ini adalah contoh website yang telah saya bangunkan sejak 5 6 hari lepas

Bukan senang nak buat website..!
Ini adalah contoh website yang telah saya bangunkan sejak 5-6 hari lepas.
>> http://superoffer.empayarinternet.com/designext-special-bo…/
Fuhhh, berpeluh-peluh jugak lah nak siapkan website tu..
Alhamdulillah, siap jugak akhirnya walaupun ambik masa lama jugak nak belajar fungsi2 asas..
Ianya adalah pengalaman pertama saya menggunakan platform wordpress. Sebelum ni, memang zero pasal wordpress. Kebiasannya saya guna static html page..
Saya menggunakan plugin berbayar untuk bangunkan web ini. Ianya tak murah dengan nilai USD 4.19 sekarang ini..
p/s: berasa puas sbb dapat explore benda baru, dan dapat disiapkan jugak page ni..
p/s: Mohon komen dan kritikan rakan-rakan agar dapat saya membuat penambahbaikkan.. :)
See Translation
24/02/2019
1 Komen:
Affendi Hussin
24-02-2019, 02:04:35
sori tuan, saya dah uninstall haritu.. yang tu setup single wp in subdomain. sbb tu dah tak dak.. masa tu belum tau pasal multisite ni.nanti saya update link baru yg guna multisite ni.. :)

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *