FENIN Tantawi dan Nik Abduh tu ketua Dia SURUH undi Lokman BN Dengar pula ketua Amanah Penyokong PAS semestinya tidak lupa bagaimana leburnya berbilion ringgit wang negara setiap tahun seperti didedahkan dalam Laporan Audit Negara ketika Umno BN berkuasa

FENIN
Tantawi dan Nik Abduh tu ketua. Dia SURUH undi Lokman BN
Dengar pula ketua Amanah:
"Penyokong PAS semestinya tidak lupa bagaimana leburnya berbilion ringgit wang negara setiap tahun seperti didedahkan dalam Laporan Audit Negara... ketika Umno-BN berkuasa di Putrajaya sebelum ini," kata Ketua Pemuda AMANAH, Mohd Sany Hamzan dalam suatu kenyataan hari ini.
Mohd Sany mengulas Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, Nik Abduh Nik Abdul Aziz yang meminta anggota PAS mengundi Umno dalam Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Kandis.
JILAKE JEBON ???
28/02/2019
3 Komen:
Roslan Bin Ahmad
28-02-2019, 02:05:42
Dalam ceramah berkenaan turut hadir Ketua Penerangan Pas Nasrudin Hassan yang secara terbuka menyeru ahli Pas menolak Pakatan Harapan (PH) dalam PRK Sungai Kandis kerana gabungan itu tidak mengamalkan dasar pemerintahan Islam, katanya.“Kita tak nak kerajaan jahiliah diganti kerajaan jahiliah, kerajaan PH tidak mengamalkan pentadbiran Islam.“Kita kena pastikan mereka kalah, PH kita kena tolak.“Jadi nak undi siapa, nak kena tunjuk juga ke? Tu undi dia (Lokman),” katanya ketika berceramah sambil menuding ke arah calon BN itu.
Fazley Ismail
28-02-2019, 02:05:42
Wakakaka
Zunyazan Rose
01-03-2019, 04:32:22
Dendam punya pasal undi Lokman walaupun sekular

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *