Funny lah tgk org yg KONONNYA berpaksikan agama Islam tapi dari penulisannya mengutuk mengejek perli semua tu tak ada lambang2 menegakkann Islam pun

Funny lah tgk org yg KONONNYA berpaksikan agama Islam tapi dari penulisannya mengutuk, mengejek, perli semua tu tak ada lambang2 menegakkann Islam pun. Bukan lah nak mengata dekat org yg berkopiah dan bertudung labuh ni, tapi jaga sikit lah adab tu sbb selalu bila hampa buat mulut longkang, tudung tu yg org sebut dulu.
Islam ni tak susah pun, tak menyusahkan sesiapa pun. Nak perjuangkan Islam pun tak semestinya nak kena ikut parti politik mana. Tak payah cakap lebih, sbb cakap cakap saja tu macam tin kosong lah. Pong pang sana sini tapi takdak hasil. Jadi silakan tunjuk bukti by your action dan tunjuk contoh yg baik yer ?.
If you want to follow our prophet s.a.w. way, then you better do it right. Kerana niat tak menghalalkan cara, so belajar lah kawal sikit diri tu.
Mekasih.
23/03/2019

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *