I have to admit saya ada low self esteem apabila berkaitan hal rumah tangga

I have to admit, saya ada low self esteem apabila berkaitan hal rumah tangga. Tak boleh tidak, saya kuat blame diri sendiri atas failure sebelum ni. Malah siap menyesal sebab apalah saya kahwin dulu.
Haha.
Maka, saya tak boleh elak daripada rasa sentap apabila makcik pakcik bawang kat kampung bertanya hal peribadi. Tambah tambah pulak apabila saya tahu kat belakang saya mengata ya ampun kemain lagi.
Maaflah. Raya kali ni mak ayah pergi umrah, saya tak balik sua muka berkunjung di rumah kalian dan tersengih sengih macam kerang busuk tadah telinga nak dengar sindiran korang.
Saya raya kat rumah je lah. Rai dengan anak anak dan jadi tuan rumah kat Alor Setar aja.
Maaf ya. Baik jaga hati sendiri sebab tak ada orang pun nak jaga hati saya bila mulut meluncur laju bab nak bertanya dan mengata.
22/04/2019
2 Komen:
Sajiah Yakob
22-04-2019, 02:03:10
Betui lah..bukan malang..nasib masing masing..dan ubah diri ..jgn hanyut dgn nasib tak baik tu..
Nadzimah Idris
22-04-2019, 02:03:10
Muna raya nt kami nk p raya la rumah hampa... Ada kt rumah kn ?

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *