Kelulusan penuh telah diterima InsyaAllah besok 9 00am saya akan blast ke email list Nak La dulu untuk pendaftaran

Kelulusan penuh telah diterima!
InsyaAllah besok 9.00am saya akan blast ke email list Nak La dulu untuk pendaftaran.
Selama 3 hari 2 malam akan berkubu di Hotel Premiera, KL untuk menyerap ilmu dari 5 orang Guru dan saya.
Siapa mereka? Nantikan besok jam 9.00am. Bukan senang nak pujuk depa ni di bawah satu program. Ini peluang korang.
Tempat hanya untuk 40 orang peserta sahaja dan program ini di bawah Pusat Usahawan MARA Wilayah Persekutuan.
Yuran hanya RM212 termasuk kelas, penginapan, makan & minum.
Dah sedia?
Uncle
#SifuApaMacamNi
#HarimauMenangis
14/04/2019
16 Komen:
Tanto Hamma
14-04-2019, 02:05:58
On on
AbdulRaouf Jesperi
14-04-2019, 02:05:58
Power
Mohamed Affendi
15-04-2019, 04:39:30
Power fu
Zahrin Hussin
15-04-2019, 04:39:30
Yes!
Mohamad Afifuddin
16-04-2019, 04:38:20
on
Ahmad Khuzaily
16-04-2019, 04:38:20
Hope emel sampaiakkprinting2012@gmail.com
Amiruddin Ahmad
17-04-2019, 04:35:46
Ada dalam Nak La. Sampai la dia kecuali email tu blacklist.
Nurul Aini Ghazali
17-04-2019, 04:35:46
Seriussssss
Nismah Marassan
18-04-2019, 04:46:17
Okey sy akan selit2 tgk kat dlm tue nnt...
Mohammad Sofian Che Isa
18-04-2019, 04:46:17
Wahhhhhhh.. Selittt
Amiruddin Ahmad
19-04-2019, 04:35:28
Tuan akan dijemput selaku Hot Seat. Hahaha
Noor Arfahwati Mohd Shari
19-04-2019, 04:35:28
Ok...esok pepagi lagi bukak email..
Amiruddin Ahmad
20-04-2019, 04:23:28
Amik gambaq SSC siap siap.
Noor Arfahwati Mohd Shari
20-04-2019, 04:23:28
Ok Uncle Siapppp!
Man Rider
21-04-2019, 04:25:45
On
Eryn Halim Wong
21-04-2019, 04:25:45
Uncle saya register pakai email lainNak.la emai lainPilih sy please

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *