Kelulusan penuh telah diterima InsyaAllah besok 9 00am saya akan blast ke email list Nak La dulu untuk pendaftaran

Kelulusan penuh telah diterima!
InsyaAllah besok 9.00am saya akan blast ke email list Nak La dulu untuk pendaftaran.
Selama 3 hari 2 malam akan berkubu di Hotel Premiera, KL untuk menyerap ilmu dari 5 orang Guru dan saya.
Siapa mereka? Nantikan besok jam 9.00am. Bukan senang nak pujuk depa ni di bawah satu program. Ini peluang korang.
Tempat hanya untuk 40 orang peserta sahaja dan program ini di bawah Pusat Usahawan MARA Wilayah Persekutuan.
Yuran hanya RM212 termasuk kelas, penginapan, makan & minum.
Dah sedia?
Uncle
#SifuApaMacamNi
#HarimauMenangis
14/04/2019
40 Komen:
Tanto Hamma
14-04-2019, 02:05:58
On on
AbdulRaouf Jesperi
14-04-2019, 02:05:58
Power
Mohamed Affendi
15-04-2019, 04:39:30
Power fu
Zahrin Hussin
15-04-2019, 04:39:30
Yes!
Mohamad Afifuddin
16-04-2019, 04:38:20
on
Ahmad Khuzaily
16-04-2019, 04:38:20
Hope emel sampaiakkprinting2012@gmail.com
Amiruddin Ahmad
17-04-2019, 04:35:46
Ada dalam Nak La. Sampai la dia kecuali email tu blacklist.
Nurul Aini Ghazali
17-04-2019, 04:35:46
Seriussssss
Nismah Marassan
18-04-2019, 04:46:17
Okey sy akan selit2 tgk kat dlm tue nnt...
Mohammad Sofian Che Isa
18-04-2019, 04:46:17
Wahhhhhhh.. Selittt
Amiruddin Ahmad
19-04-2019, 04:35:28
Tuan akan dijemput selaku Hot Seat. Hahaha
Noor Arfahwati Mohd Shari
19-04-2019, 04:35:28
Ok...esok pepagi lagi bukak email..
Amiruddin Ahmad
20-04-2019, 04:23:28
Amik gambaq SSC siap siap.
Noor Arfahwati Mohd Shari
20-04-2019, 04:23:28
Ok Uncle Siapppp!
Man Rider
21-04-2019, 04:25:45
On
Eryn Halim Wong
21-04-2019, 04:25:45
Uncle saya register pakai email lainNak.la emai lainPilih sy please
Amiruddin Ahmad
22-04-2019, 04:20:57
Pilihan bukan di tangan saya. Hahaha!
Eryn Halim Wong
22-04-2019, 04:20:57
Baiklah
Gero Azrul
23-04-2019, 04:19:08
Ohsem terbaik.
Zaidi Zainal
23-04-2019, 04:19:08
On
Jani Maru
24-04-2019, 04:20:37
Hem hem brpa tempat ada nk register trus ni
Amiruddin Ahmad
24-04-2019, 04:20:37
40 tapi pihak MARA yang pilih. Huhuhu.
Jani Maru
25-04-2019, 04:23:01
Melepas la ye nk g berguru....
Wan Muhd Syafis
25-04-2019, 04:23:01
Amiruddin Ahmad adehhhh. Kalau camni Mohd Razman Faizal Sulaiman confirm tak lepas.
Mohd Razman Faizal Sulaiman
26-04-2019, 04:27:32
Hahahaha
Shukri Daud
26-04-2019, 04:27:32
shukridaud@gmail.com
Amiruddin Ahmad
27-04-2019, 04:18:24
Untuk apa Tuan?
Syukur Sapuan
27-04-2019, 04:18:24
Waduhhh. (y)
Mohd Yusran Mohd Yusof
28-04-2019, 04:19:03
Pm no acc
Amiruddin Ahmad
28-04-2019, 04:19:03
Program under MARA. Bukan saya.
Mohd Yusran Mohd Yusof
29-04-2019, 04:15:37
Pm no acc mara hehe
Amiruddin Ahmad
29-04-2019, 04:15:37
Saya pun tak tahu. Hahaha!
Mohd Yusran Mohd Yusof
30-04-2019, 04:13:33
Ok slmt duit mlm ni kahkah
Mas Merah
30-04-2019, 04:13:33
Nak jugak
Mohd Azizul
01-05-2019, 04:11:44
sy bleh ke uncle
Saiful Darus
01-05-2019, 04:11:44
Sayang btul...dah ada program tarikh tu...ada sesi seterusnya ke???
Bro Kamal
02-05-2019, 04:11:41
Lanjerrr kursus cemey..Kahkah
Edmund Ng
02-05-2019, 04:11:41
Saya nak join
Tuan Muda Wan Hassan
03-05-2019, 04:23:31
Firdaus Ahmad Mohd Afif Mohd Sukri
Nasiruddin Syah
03-05-2019, 04:23:31
Mcm mana nak join ni?

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *