Kemenangan UIAM ialah kemenangan bersama kerjasama IWON yang membantu menguruskan hal ehwal administration Mainboard MAAL HIJRAH IADCO yang gigih siapkan proposal sampai selesai event EXCO ADC IIUM 16 17 yang bersama membantu mainboard Committee IADCO yan

Kemenangan UIAM ialah kemenangan bersama, kerjasama IWON, yang membantu menguruskan hal ehwal administration, Mainboard MAAL HIJRAH-IADCO yang gigih siapkan proposal sampai selesai event, EXCO ADC IIUM 16/17 yang bersama membantu mainboard, Committee IADCO yang komited dalam tugas dan kerja biro masing2, Alumni ADC yang turun melatih debater, jadi hakim untuk setiap pusingan, kategori sekolah dan uni, Alumni dari Uni2 lain yang juga membantu jadi hakim, IIUM Lecturers dan lecturers dari uni lain turut membantu, serta IIUM Debaters.
Kita saling membantu, tiada yang boleh maju tanpa kesepakatan dan kebersamaan. TAHNIAH IADCO 2017, Tahniah debaters dari uni2 lain yang join, anda adalah johan dalam arena perdebatan, tahniah pendebat2 sekolah yang berani memasuki pertandingan berprestij ini, keberanian yang menjadi kayu ukur, kalah menang adat bertanding. moga tahun depan lebih maju.
#IADCO2017
#ArabicDebateClub
#IIUM
#DebatCiptaSahabat
29/09/2019

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *