Ketua Cawangan UMNO Melawati Tengah melepaskan jawatan demi membawa nafas baru kpd UMNO Bahagian Gombak

Ketua Cawangan UMNO Melawati Tengah melepaskan jawatan demi membawa nafas baru kpd UMNO Bahagian Gombak. Intipati ucapan Dato Rahim - “Bawa la pembaharuan. Bersatu dan tidak Berpecah. Dia akui dia gagal selepas 2 penggal (saya hormat dia kerana dia berani cakap terus terang). Berjuang untuk bangsa Melayu.”
Pemilihan Bahagian UMNO Gombak tidak lama lagi. Kita di bawah.... melihat, menilai dan akan bersuara supaya ada barisan pemimpin baru yg bertanggungjawab, berpendidikan dan faham maksud berjuang demi Agama Bangsa dan Negara.....
Tkasih Dato Rahim......
08/03/2019
67 Komen:
Zak Abraham
08-03-2019, 02:01:58
I rasa naib presiden Di calon dari kalangan pemuda
Razman Hakimi Abdullah
08-03-2019, 02:01:58
Semua kena revamp
Zak Abraham
09-03-2019, 04:44:15
Sampai masanya umno keluar dari kepompong... Aku senior kau junior
Aizuddin Azhari
09-03-2019, 04:44:15
Dah kalah bru nak buat pembaharuan?? Ha ha ha ha ha ha
Razman Hakimi Abdullah
10-03-2019, 04:39:04
Sabar bro
Bahrudin Ahmad
10-03-2019, 04:39:04
Terkadang natijah dari musibah/ujian menghasilkan keadaan/perubahan yang lebih baik
Zak Abraham
11-03-2019, 04:32:10
Ha ha ha.... Baru nampak jalan
Aizuddin Azhari
11-03-2019, 04:32:10
Time menang selagi blh kaut... Kaut... Yg lain jgn harap nk merasa... Ha ha ha ha ha
Zak Abraham
12-03-2019, 04:18:52
Biar yg senior bertanding Timbalan Dan president
Mansor Adam
12-03-2019, 04:18:52
Never late then never
Razman Hakimi Abdullah
13-03-2019, 04:23:33
Yes bro.... and i respect him for this. He is Ketua Bahagian... so now. He has automatically given that post up.
Zak Abraham
13-03-2019, 04:23:33
Yg kalah pru duduk diam diam
Mohd Archilis
14-03-2019, 04:17:38
pembaharuan dari segi tukar pemimpin atas jer ker...mmg tak kemana lah Umno...
Razman Hakimi Abdullah
14-03-2019, 04:17:38
Yes bro. Dlm fikiran orang yg hanya tahu kritik. semua pun salah.
Zak Abraham
15-03-2019, 04:13:53
Is merangkumi keseluruhan jawatan
Hairul Ariff
15-03-2019, 04:13:53
Ubah 360 darjah ...
Megat Shah Rizal
16-03-2019, 04:20:44
Untuk memperkukuhkan UMNO di Taman Melawati dicadangkan untuk seluruh cawangan2 di Taman Melawati disatukan.
Razman Hakimi Abdullah
16-03-2019, 04:20:44
Baik bro
Zak Abraham
17-03-2019, 04:11:11
Ada berani ker
Othman Abu Bakar
17-03-2019, 04:11:11
Elok kalau President tu umoq 40 tahun ke bawah. Senang anak2 muda saluran 5 6 7 8 yang comprised more than 50% of the voters to prefer an alternative to the current government. Kalau setakat kekalkan yang sedia ada, PRU17 keatas pun belum tentu lagi boleh menang.
Zak Abraham
18-03-2019, 04:11:42
Begitu lah cerita nya cos 5 tahun lagi yg usia 42 akan jadi 47
Razman Hakimi Abdullah
18-03-2019, 04:11:42
Good point bro Zak.... goot point ??
Zak Abraham
19-03-2019, 04:08:43
Razman Hakimi Abdullah benar bro.... Umno have to reform
Othman Abu Bakar
19-03-2019, 04:08:43
60 tahun umoq takpe but they have proven themselves to be bongkak arrogant ignorant and incapable, tak mengamalkan bersih cekap dam amanah.My own opinion lah.
Zak Abraham
20-03-2019, 04:10:06
Othman Abu Bakar looked forward for our becoming generation.. We have to change
Othman Abu Bakar
20-03-2019, 04:10:06
Exactly
Zak Abraham
21-03-2019, 04:10:52
Apakah sanggup pemimpin umno yg kaya raya salorkan kembali kekayaan mereka utk parti umno
Razman Hakimi Abdullah
21-03-2019, 04:10:52
Utk yg tak tahu.... Dato Rahim adalah Ketua Bahagian jugak.... jadi dgn hormatnya Dato Rahim undur diri supaya UMNO Gombak ada perubahan yg positive dan sihat. Demi Agama Bangsa dan Negara.
Zak Abraham
22-03-2019, 04:07:53
Perubahan bukan saja Umno Gombak tapi keseluruhan bahagian umno
Kamarul Izwan
22-03-2019, 04:07:53
bro Razman Hakimi Abdullah jadi KC ke?
Razman Hakimi Abdullah
23-03-2019, 04:08:15
Tak bro... moving on
Fiona Quinn
23-03-2019, 04:08:15
Tuan Razman bertanding kb ke
Nizam Samad
24-03-2019, 04:08:46
Suatu tindakan yg harus dicontohi oleh Ketua2 Bahagian lain
Razman Hakimi Abdullah
24-03-2019, 04:08:46
Insyallah.....
Amirul Ahmad
25-03-2019, 04:06:42
Saya cadang Azli Mohd Ali
Razman Hakimi Abdullah
25-03-2019, 04:06:42
Brother Mogan for KB !
Amirul Ahmad
26-03-2019, 04:06:09
Razman Hakimi Abdullah ???
Hamidah Yusof
26-03-2019, 04:06:09
Hikmah DRI kekalahan... A true victory is frm mistakes done!.. Selamat berjuang dan selamat melakukan perubahan...
Razman Hakimi Abdullah
27-03-2019, 04:05:05
Alhamdulillah.... Allah dah tentukan. Kita jangan lupa.
Abu Abdullah
27-03-2019, 04:05:05
Mana2 yg berundur boleh jadi penasihat atau pengerusi tetap..
Razman Hakimi Abdullah
28-03-2019, 04:03:26
Yes bro... time for total revamp. Ground to Top
Lee
28-03-2019, 04:03:26
Bro Ikut Berbanding ke...
Razman Hakimi Abdullah
29-03-2019, 04:03:23
Berbanding ?
Lee
29-03-2019, 04:03:23
Hehehehe Yap.. Lawan ketua bahagian bro
Razman Hakimi Abdullah
30-03-2019, 04:03:31
Mereka tak perlukan saya bro.... time to move on.
Lee
30-03-2019, 04:03:31
Belum cuba belum tahu
Jack Quintero
31-03-2019, 04:03:57
Kalo Zahid jd presiden...makin hancur la..
Nasimah Ahmad
31-03-2019, 04:03:57
Datuk Rahim telah cuba sedaya upayanya. Terima kasih Datuk.
Razman Hakimi Abdullah
01-04-2019, 04:03:38
Alhamdulillah betul cikgu. Dia dah cuba buat yg terbaik
Philips Mathew
01-04-2019, 04:03:38
Need new blood like u
Razman Hakimi Abdullah
02-04-2019, 04:03:47
Tq bro.... i really appreciate that.
Arnez Hamidi II
02-04-2019, 04:03:47
#Regroup#Rebrand#PlanningIsEssential
Razman Hakimi Abdullah
03-04-2019, 04:03:48
Agreed bro.... but first, those that need to go.... have honour and go
Arnez Hamidi II
03-04-2019, 04:03:48
Setuju bro
Zamzari Mohd
04-04-2019, 04:04:28
Terbaik
Zak Abraham
04-04-2019, 04:04:28
Setiausah umno dan setiausaha kerja pun kena tukar
Nizam Samad
05-04-2019, 04:04:23
Bendahari & ketua penerangan juga
Miskam Marimun
05-04-2019, 04:04:23
berani kerana benar..
Razman Hakimi Abdullah
06-04-2019, 04:09:34
Betul bro
Sheikh Kamal Sheikh Kadir
06-04-2019, 04:09:34
Selamat Melakukan Perubahan! Demi perjuangan orang-orang melayu...
Razman Hakimi Abdullah
07-04-2019, 04:09:56
Insyallah..... and yes. Gombak dah mula
Mohd Alam Shah
07-04-2019, 04:09:56
Sebenarnya bkn tukar pemimpin mind ser ahli pun kena tukar sesuai dgn perkembangan zaman
Razman Hakimi Abdullah
08-04-2019, 04:08:03
We need more transformation in their thinking
Najib Abu Samah
08-04-2019, 04:08:03
Jiwa besar untuk perubahan
Razman Hakimi Abdullah
09-04-2019, 04:08:11
Tkasih Dato Rahim for a solid 10 years....
Ana Zulkifli
09-04-2019, 04:08:11
Tq Dato Rahim!
Wan MTaib
10-04-2019, 04:08:19
Ingat lagi tak... Tak payah sibuk nak bertanding lagi lah... rakyat setempat tak suka kamu, tak paham lg ker

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *