Realiti FAKTA VS AUTA Forwarded by naseronismail https penyusakti wordpress com rata rata anak muda dek

Realiti... FAKTA VS AUTA
Forwarded by naseronismail: https://penyusakti.wordpress.com/…/rata-rata-anak-muda-dek…/
Forwarded by naseronismail: http://catatanzabidi.blogspot.my/…/sepetang-di-sepiring.htm…
Salam #NegarakuMalaysia
Bahawa semenjak fb ini diwujudkan ia telah memainkan peranan (penting) sebagai pengumpul dan penyibar maklumat yang berguna bukan sahaja sesama rakan ahli (followers) bahkan untuk masyarakat di luar sana juga.
Alhamdulillah. Terima kasih kawan-kawan kerana berjaya menyatukan hati kita semua di dalam satu wadah, berjuang untuk menegakkan kebenaran dan keadilan di bumi bertuah Tanah Melayu (Malaysia), mempertahan kedaulatan dan status-quo demi kesucian agama, bangsa dan tanah air.
Meskipun kita berbeza pendapat kerana berlainan fahaman, kepentingan dan ideologi politik namun kita akan tetap bersatu di dalam satu wadah politik (BN) dan sebagai umat Islam dalam satu ikatan akidah ahlus-sunnah waljamaah yang padu.
Alhamdulillah. AllahuAkhbar!
- Jom #KekalBN pada PRU14 yang akan datang.
#SuaraMerdeka
#KeyboardWarriors
#SahabatUlulAmri
23/04/2019
4 Komen:
Abd Kahar Md Tahir
23-04-2019, 02:01:42
(Y)
Mohd Yunos Ahmad
23-04-2019, 02:01:42
Ye ker ni...nak gelak pun ada...rasa nak terberak pun ada habaq hang
Naseron Ismail
24-04-2019, 04:41:09
#GSTMembantuRakyat...Pada 10/7 jam 11:45 mlm saya dimasukkan ke ward kecemasan Hospital Serdang kerana serangan jantung. Setelah diperiksa dan menjalani xtray, doktor pakar mengesahkan terdapat dua saluran ke jantung didapati tersumbat dan perlu procedure angiogram segera. Kos untuk procedure tersebut jika dilakukan di IJN atau di mana-mana hospital swasta seperti di Subang atau Glennigle minimum RM27K per block. Saya cemas sebab sakit jantung tersebut terasa semakin berat. Saya tawakkal. Keesokan hari tepat jam 3:40 petang saya menjalani procedure angiogram tersebut di operating theater selama 30 minit. Selepas selesai saya dimasukkan ke ward 6E #24 dan discharged 3 hari kemudian. Sebelum discharge kami bertanya kepada Dr yang bertugas tentang kos. Beliau berkata kerana saya adalah pesara, warga emas dan pernah menderma darah selama 25 kali, maka hospital kerajaan seperti Hospital Serdang tidak mengenakan apa2 bayaran kecuali bayaran di ward. Saya menjangka kena bayar ar least RM933 untuk Hospital dan Bed tetapi terperanjat sebab hanya perlu menjelaskan RM15 sahaja. Ya Allah kerajaan rupanya menggunakan kutipan cukai seperti GST untuk beri subsidi kepada rakyat yang menggunakan kemudahan di Hospital. Ya Allah, zalimlah jika ada orang yang kata kerajaan (BN) itu zalim. Saya dan keluarga amat bersyukur. - #PesaraWargaEmas
Mohamed Razlan Ismail
24-04-2019, 04:41:09
Nak tenggok bakal calon mp seremban buat himponan pemuda cina kat temiang seremban berapa ramai

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *