Saya pengundi di sini pada 9 5 18 ni Hebat kan calon² bagi kerusi DUN Gambir Dua Datuk sorang Tan Sri

Saya pengundi di sini pada 9/5/18 ni
Hebat kan calon² bagi kerusi DUN Gambir...Dua Datuk sorang Tan Sri ..
- Pengerusi MIC Johor
- Ketua Dewan Ulama PAS Pusat
- Bekas MB Johor, bekas TPM Msia
dan Presiden PPBM
Setakat ni hanya sorang calon yang sudi tanya khabar call dan whatsapps saya..
Calon lain tak sudi ke..
So suprise...????
Setiap game ada Taktik dan Teknik...
So pada calon² gunakan kebijaksaan anda untuk touch hati pengundi..kerusi ni ramai pengundi luar..
Touch la sikit pengundi luar ni..
sembang dgn dorang.
The more u act
The more u get...believe it..
#yg ascort² calon tu...jgn lah over sgt...awak pulak melebih ngalahkan bakal YB....awal² dah kerek....kikikihhh...
#saya saluran 3... if u know what i means...
Ok selamat berkempen semua...
28/04/2019
28 Komen:
Mohd Hatta Harith
28-04-2019, 02:06:13
Woww..da dpt duit tambang balik ngundi ke??hahaha
Mahathir Yunus
28-04-2019, 02:06:13
Tu lah.. Hebat² calon tu...tkkn ler tkde bantuan utk pengundi luar kan...???
Mohd Hatta Harith
29-04-2019, 04:39:47
Aku pnye tmbng balik laki bini tlg minx kn skli tun..haha
Mahathir Yunus
29-04-2019, 04:39:47
Ko undi mana...nak taq yb bukit permai tak ?
Mohd Hatta Harith
30-04-2019, 04:37:27
Aku pulai..ekin jb..haha
Mahathir Yunus
30-04-2019, 04:37:27
Oit jauh...
Suriati Ab Talib
01-05-2019, 04:28:23
Hai anak bumi sengkang mewakili dun gambir dan parlimen ledang pulanglah mengundi dgn ikhlas kerana kamu semualah antara yg akan menjadikan ledang bebas dari pemimpin yg x sepatutnya.
Mahathir Yunus
01-05-2019, 04:28:23
Calon sila pantau wakil² anda...pru13 rmi yg tk dpt..mintak bg nama kekonon nt bg pada keluarga di kg...at the end habuk pun takde...dengan aku² kena marah dgn pengundi luar....jipake.. ?????
Mohd Fazli
02-05-2019, 04:30:22
Kikiki.. Dr puchong ke sengkang.. Tambang 20rm pru 13.. Kepala bana dia..
Mahathir Yunus
02-05-2019, 04:30:22
Wahhh dapat...huntongggg ler...???
Mohd Fazli
03-05-2019, 04:47:32
Huntunggg.. Tu pon seminggu selepas pilihan raya bru dpt 20rm.. Awk nampak tak permainan
Mahathir Yunus
03-05-2019, 04:47:32
Hahaaaa....kwn aku balik kelate dpt rm500. Yg best BN bagi..PAS pun bagi...ko nampakkk takkk ???????
Roslizal Senin
04-05-2019, 04:29:59
Sy sokong. Duit minyak lepas jadila.. Majoriti kan 301 jek kan
Loutfy Abd Saleh
04-05-2019, 04:29:59
Nama ko mahathir mesti sokong tun kot. Klu x skong taktau nma sendiri tuu
Mohd Fazli
05-05-2019, 04:23:26
Knp kt peti sengkang ag..
Mahathir Yunus
05-05-2019, 04:23:26
Rindu sekolah ?
Mohd Fazli
06-05-2019, 04:23:19
Puihhh2.. Nampak awk seorang oengundu kerajaan
Mahathir Yunus
06-05-2019, 04:23:19
Belum ada kerajaan lagi masa undi....kikikii
Roslizal Senin
07-05-2019, 04:20:44
Saya bakal mengundi salah sorang dr mereka. Duit minyak ada x did? Hahaha
Mahathir Yunus
07-05-2019, 04:20:44
Aku bukan calon ???
Roslizal Senin
08-05-2019, 04:20:55
Hahh
Mahathir Yunus
08-05-2019, 04:20:55
Jom larkin
Sulaiman Samshi
09-05-2019, 04:21:01
Saya saluran sutera.. ??
Mahathir Yunus
09-05-2019, 04:21:01
Laluan maharaja tu ?
Wan Hairul Ezuan
10-05-2019, 04:16:21
Inikalilah
Mahathir Yunus
10-05-2019, 04:16:21
ulooo ler ???
Wan Hairul Ezuan
11-05-2019, 04:17:57
Nak bagi2 lah..jgn gadoh2 arr nanti lecah??
Razakria Atan
11-05-2019, 04:17:57
sy undi kt skolah cina sengkang...

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *