YBhga Datuk Abdul Razak bin Abdul Rahman Calon Dun Telok Emas Parlimen Kota Melaka

YBhga Datuk Abdul Razak bin Abdul Rahman - Calon Dun Telok Emas, Parlimen Kota Melaka.
Dia merupakan wakil tunggal kepada parti UMNO. Perjuangan melayu bandar memerlukan pembelaan daripada bekas Ketua Whip MBMB, beliau juga merupakan seorang pemuda yang penuh dedikasi. Saya berkeyakinan penuh beliau mampu menggalas tanggungjawab membelas nasib warga pinggir bandar dengan baik dan merubah Telok Mas menjadi seperti “emas” yang sentiasa diminati ramai dan bernilai tinggi. Saya yakin! ??
Bermula dari seorang yang biasa, dengan kegigihan dan minat dalam bidang politik beliau berjaya menjadi Setiausaha Politik kepada YB Menteri di Jabatan Perdana Menteri. Beliau juga merupakan Bendahari Pemuda UMNO Malaysia. Hubungan dan kerjasama dengan pemimpin pusat bukan menjadi satu masalah. Beliau memiliki banyak rangkaian dikalangan politik, korporat dan badan bukan kerajaan.
Untuk itu, pada 9 Mei 2018, undilah calon BN ini. Dia muda, berpesonaliti baik dan ramah.
X BN ! Masa depan terjamin....
#GE14 #BersamaHebatkanNegaraku #KotaMelaka #DunTelokMas #CalonBN
14/03/2019
7 Komen:
Sazali Che Mad
14-03-2019, 02:04:29
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِاَلحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ العَلَمِيْنَ، وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِيْنَ.Ya Allah Ya Tuhan kami, kami memohon ke hadratMu, berikanlah kami kekuatan, taufiq dan hidayah supaya dpt kami memperbaiki diri kami. Dorongknlah kami utk mempertingkatkan keimanan kami, menambah ilmu aqidah al-Quran serta amalan2 yg baik kpd kami.Ya Allah berilah kami rezeki yang halal dan jauhkan kami dari perkara yang haram.رَبَّنَااغْفِرْلَنَا ذُنُوْبَنَا وَلِوَالِدِيْنَا وَلِمَشَايِخِنَا وَلِمُعَلِّمِيْنَا وَلِمَنْ لَهُ حَقٌّ عَلَيْنَا وَلِمَنْ اَحَبَّ وَاَحْسَنَ اِلَيْنَا وَلِكَافَّةِ الْمُسْلِمِيْنَ اَجْمَعِيْنَرَبَّنَا آتِنَا في الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِوَصَلَّى اللَّهُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلَّمَ.آمِيّنْ آمِيّنْ آمِيّنْ يَا رَبَّ العَـــالَمِيْنٍ
Nasri Khaimi
14-03-2019, 02:04:29
Semoga berjaya.... Dah berjaya jadi YB dun telok mas saya harap sentiasa turun padang jengah rakyat.. Walaupun saya bukan pengundi disini...tapi saya menetap di taman seri telok mas.... Hope dah jadi YB nanti boleh kasi saya no. Telefon...nanti senang nak komplain masalah setempat..... Sebelum ni saya refer kat Datuk akram..mmg terbaik..... Segala komplain di jawap dengan segera dan terus ada tindakan. Tq dtk akram
Hawa Hawa
15-03-2019, 04:26:05
Terbaek..insyallah sama2 kita sokong..
Natrah Karim
15-03-2019, 04:26:05
TAHNIAH Abdul Razak , baru perasan u bertanding...Jika menang jadi lah YB Yang Berkhidmat...bukan Yang Berhormat, knowing u...InsyaAllah u menang, good luck & all the best! Haryaty Hamdzah makin cemerlang akak tengok awk di persada ya... TAHNIAH ti...?
Princess Bunian
16-03-2019, 04:35:04
Sri Wangi #onbehalf deep inside im so proud of u im sure atok arwah abdul rahman n nenek arwah ramlah must be so proud of u too...dato abdul razak...syukur alhamdulillah congrats for the achivement?
Dalina Omar
16-03-2019, 04:35:04
Tahniah dtk razak..
Wawa Joseph
17-03-2019, 04:20:57
Bakal Bos baru kami di Telok Mas.. kami sentiasa menyokong calon BN .Semuga BN menang lagi aminn

Tinggalkan Balasan

Tên của bạn *
Email *
Cảm nhận *